Melissa Foster Passionate Romance for Fiercely Loyal Hearts

Bad Boys in het donker: Mick (Bad Boys After Dark: Mick – Dutch Edition)

Bad Boys in het donker: Mick (Bad Boys After Dark: Mick – Dutch Edition)

Gun je innerlijke verleidster een avond met deze sexy miljardairs
Een gemaskerd feest. Een zondig sexy gemaskerde man. Een les in verleiding die ze niet snel zal vergeten.

Order Now!
Order Now
Buy from Kobo
About the Book

 

Ontmoet de Bad-broers: vier superknappe miljardairs die halsoverkop verliefd worden op hun leading ladies.

Alles is stouter in het donker…

Amanda Jenner is er klaar mee om een soort magneet te zijn voor saaie mannen en neemt eindelijk de regie terug over haar eigen liefdesleven. Zoals het een juridisch assistent betaamt, heeft ze grondig onderzoek gedaan naar hoe je een man moet verleiden. Ze is gewaxt, opgetut en klaar om haar nieuwe skills toe te passen – en een gemaskerde kroegentocht is de perfecte plek om te oefenen.

Entertainment-jurist Mick Bad leeft volgens twee harde en snelle regels: hij mixt nooit zijn zaken- en privéleven, en hij doet niet aan relaties. Dat maakt een gemaskerde kroegentocht de ideale plek voor een onenightstand.

Amanda denkt dat ze de jackpot te pakken heeft wanneer ze een lange, donkere en schandalig lekkere man ontmoet – tot ze erachter komt dat de man waar ze mee heeft gezoend haar off-limits baas is. Mick heeft al een van zijn twee regels gebroken, en nu hij eenmaal heeft geproefd van de sexy Amanda wil hij alleen maar meer. Wanneer Mick aanbiedt Amanda lessen in het verleiden van mannen te geven, zonder regels, verplichtingen en de mogelijkheid te stoppen vóór de werkweek weer begint, blijken de rollen omgedraaid en is Mick totaal onvoorbereid voor de lessen die deze knappe verleidster wil volgen.