Melissa Foster Passionate Romance for Fiercely Loyal Hearts

Bad Boys in het donker: Carson (Bad Boys After Dark: Carson – Dutch Edition)

Bad Boys in het donker: Carson (Bad Boys After Dark: Carson – Dutch Edition)

Gun je innerlijke verleidster een avond met deze sexy miljardairs
Tien jaar geleden vertrok ze, en nam een stukje van het hart van deze knappe miljardair mee. Nu is ze terug, en hij is vastbesloten om haar de zijne te maken.

Order Now!
Order Now
Buy from Kobo
About the Book

Ontmoet de Bad-broers: vier superknappe miljardairs die halsoverkop verliefd worden op hun leading ladies.

Alles is stouter in het donker…

Als oprichter van een miljoenenbedrijf in internationale beveiliging is Carson Bad de beste in het ontmaskeren van geheimen. En dus weet hij als geen ander dat het geen goed idee is om relaties te verzwijgen. Toch deed hij dat zelf jarenlang met zijn beste vriendin en geheime minnares, Tawny Bishop. Ze bracht rust en duidelijkheid in zijn leven, zowel in de slaapkamer als daarbuiten. Tot die ene nacht waarin alles veranderde.

Tawny is niet langer een naïeve student. Ze is een gerespecteerd parfumist en woont in Parijs. Ze heeft meer dan genoeg inkomsten, en ook meer dan genoeg eenzame nachten om te denken aan de enige man van wie ze ooit gehouden heeft – en waarvan ze is weggevlucht al die jaren geleden. Ze moet verder met haar leven, maar hoe gaat dat lukken als haar hart nog steeds aan Carson toebehoort?

Misschien was het niet het beste plan om onaangekondigd op te duiken midden in de nacht, maar Tawny heeft het al tien jaar lang op safe gespeeld. Nu is ze terug in Carsons leven en hij is vastberaden om niet nog een keer dezelfde fout te maken. Het enige probleem: hij heeft geen idee waar het de eerste keer is misgegaan.