Melissa Foster Passionate Romance for Fiercely Loyal Hearts

Zussen in wit (Sisters in White – Dutch Edition)

Zussen in wit (Sisters in White – Dutch Edition)

Danica en Kaylie Snow staan op het punt om op de Bahama's de mooiste dag van hun leven te vieren; een dubbele bruiloft. Maar een feest is niet compleet zonder een beetje familiedrama. De twee zussen zijn er niet klaar voor om hun vader onder ogen te komen die ze niet meer hebben gezien sinds hij van hun moeder is gescheiden en met zijn minnares trouwde. Lacy, de halfzus die bij hun vader woont, hebben ze dan ook nog nooit ontmoet.

Order Now!
Order Now
Buy from Kobo
About the Book

De zussen Snow is een steamy romance serie boordevol mannelijke helden en sexy, mondige vrouwen.

Danica en Kaylie Snow staan op het punt om op de Bahama’s de mooiste dag van hun leven te vieren; een dubbele bruiloft. Maar een feest is niet compleet zonder een beetje familiedrama. De twee zussen zijn er niet klaar voor om hun vader onder ogen te komen die ze niet meer hebben gezien sinds hij van hun moeder is gescheiden en met zijn minnares trouwde. Lacy, de halfzus die bij hun vader woont, hebben ze dan ook nog nooit ontmoet.

Terwijl de trouwerij steeds dichterbij komt, en hun ouders in een steeds sluwer spel om wraak verzeild raken, dreigt een storm de perfecte dag van de twee zussen te verpesten. En de vraag is of hun band tegen dit alles bestand is…

Details
Series: De zussen Snow
Genres: Contemporary Romance, New Adult Romance