Melissa Foster Passionate Romance for Fiercely Loyal Hearts

Zussen in bloei (Sisters in Bloom – Dutch Edition)

Zussen in bloei (Sisters in Bloom – Dutch Edition)

Kaylie Snow is altijd de mooie, flirterige zus geweest. Nu zorgen haar ontluikende babybuik, door hormonen overspoelde emoties en haperende zangcarrière ervoor dat ze in een onverwachte identiteitscrisis terechtkomt. Terwijl ze aanschouwt hoe haar oudere zus Danica met de gratie van een ballerina een nieuwe carrière en relatie aangaat, zorgen Kaylie's onzekerheden ervoor dat de relatie met haar verloofde Chaz Crew onder spanning komt te staan.

Order Now!
Order Now
Buy from Kobo
About the Book

De zussen Snow is een steamy romance serie boordevol mannelijke helden en sexy, mondige vrouwen.

Kaylie Snow is altijd de mooie, flirterige zus geweest. Nu zorgen haar ontluikende babybuik, door hormonen overspoelde emoties en haperende zangcarrière ervoor dat ze in een onverwachte identiteitscrisis terechtkomt. Terwijl ze aanschouwt hoe haar oudere zus Danica met de gratie van een ballerina een nieuwe carrière en relatie aangaat, zorgen Kaylie’s onzekerheden ervoor dat de relatie met haar verloofde Chaz Crew onder spanning komt te staan.

Chaz Crew heeft alles wat hij ooit heeft gewild: een prachtige verloofde, een baby op komst en een succesvol filmfestival onder zijn hoede. Maar wanneer hij wordt opgeroepen om een grote sponsor binnen te hengelen staat hij opeens oog in oog met een ex-geliefde waar hij nooit met iemand over heeft gepraat. En voor hij het weet zetten geheimen uit zijn verleden zijn huidige leven op zijn kop.

Details
Series: De zussen Snow
Genres: Contemporary Romance, New Adult Romance