Melissa Foster Passionate Romance for Fiercely Loyal Hearts

Wild boys in het donker: Logan

Wild boys in het donker: Logan

Gun je innerlijke verleidster een avond met deze sexy miljardairs
Voormalig marinier en privédetective Logan Wild is meedogenloos in zijn honger naar de waarheid en naar onenightstands. Totdat hij Stormy Knight ontmoet en erachter komt dat hij meer wil van deze mysterieuze schoonheid.

Order Now!
Order Now
Buy from Kobo
About the Book

Wild boys in het donker: Logan
(Wild Boys After Dark: Logan – Dutch Edition)

Ontmoet nu ook de Wild-broers: vier zondig sexy, superalfa broers die halsoverkop verliefd worden op hun leading ladies.

Alles is stouter in het donker…

Stella “Stormy” Knight is een expert in verstoppen, van zowel haar gevoelens, haar verleden als haar identiteit. Af en toe moet ze even onder dat zware harnas vandaan komen en stoom afblazen, maar het duurt nooit lang voordat ze haar vermomming weer heeft aangetrokken en spoorloos is verdwenen.

Voormalig marinier en privédetective Logan Wild is meedogenloos in zijn doel de waarheid voor zijn cliënten te achterhalen. Hij werkt hard, speelt nog harder en komt altijd ongeschonden en ongebonden weg. Totdat hij de mysterieuze en verdomd sexy Stormy ontmoet, die hem naar meer dan een eenmalig avontuurtje laat verlangen.

Passie ontvlamt en hun diepe connectie is onmogelijk te negeren. Maar als ze samen een toekomst willen, moet Logan Stormy’s duistere verleden ontrafelen – en wanneer hij dat doet, moet hij klaar zijn voor de consequenties…

Details
Series: Wild boys in het donker
Genres: Contemporary Romance, New Adult Romance