Melissa Foster Passionate Romance for Fiercely Loyal Hearts

Wild boys in het donker: Cooper (Wild Boys After Dark: Cooper – Dutch Edition)

Wild boys in het donker: Cooper (Wild Boys After Dark: Cooper – Dutch Edition)

Gun je innerlijke verleidster een avond met deze sexy miljardairs
Wanneer het lot de twee weer bij elkaar brengt, zullen ze het aloude gezegde op de proef moeten stellen en ontdekken of de liefde echt alles overwint.

Order Now!
Order Now
Buy from Kobo
About the Book

Ontmoet nu ook de Wild-broers: vier zondig sexy, superalfa broers die halsoverkop verliefd worden op hun leading ladies.

Alles is stouter in het donker…

Vier jaar geleden ontmoette Cici Fine op een filmfestival Cooper Wild, een man die haar wereld op zijn kop zette in één heerlijke, perfecte week. Hij was alles waar ze ooit van had gedroomd: sexy, intelligent en ongelooflijk liefdevol. Toen het festival voorbij was, keerden ze allebei terug naar huis met de belofte elkaar snel te zullen zien. Maar Cooper verdween uit beeld en Cici bleef alleen achter om de dochter op te voeden waar hij niets van afwist.

Cooper heeft eindelijk zijn leven weer een beetje op de rit, sinds de tragedie die zijn vader doodde en zijn moeder blind maakte. Nu is hij op een missie om de vrouw te vinden die hij vier jaar geleden achterliet – de enige vrouw van wie hij ooit heeft gehouden.

Maar Cici Fine is niet langer een naïef jong meisje. Ze is een slimme zakenvrouw met grote verantwoordelijkheden, en staat op het punt een beslissing te maken die haar leven voor altijd zal veranderen. Lukt het Cooper haar weer voor zich te winnen wanneer het lot hen weer bij elkaar brengt?

Details
Series: Wild boys in het donker
Genres: Contemporary Romance, New Adult Romance