Melissa Foster Passionate Romance for Fiercely Loyal Hearts

Liefde in een nieuwe vorm (De Bradens uit Weston)

Liefde in een nieuwe vorm (De Bradens uit Weston)

Binnenkort verkrijgbaar - Hij was niet geïnteresseerd in de liefde, tot zij zijn leven binnenkwam. En nu kan hij haar niet vergeten. Hij zweert al het mogelijke te doen om haar hart voor zich te winnen – en haar te helpen haar demonen onder ogen te komen.
Abonneer je op Melissa’s nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe releases.

About the Book

Liefde in een nieuwe vorm
(Lovers at Heart, Reimagined – Dutch Edition)

Abonneer je op Melissa’s nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe releases.

Hij was niet geïnteresseerd in de liefde, tot zij zijn leven binnenkwam. En nu kan hij haar niet vergeten. Hij zweert al het mogelijke te doen om haar hart voor zich te winnen – en haar te helpen haar demonen onder ogen te komen.

Treat Braden is niet geïnteresseerd in de liefde, totdat Max Armstrong zijn resort in Nassau binnenloopt. Achter haar schild van koelte en professionaliteit ziet hij een lieve, sensuele vrouw. Op een prachtige avond ontstaat er een intense band en voor het eerst in zijn leven wil Treat meer dan een affaire. Maar iets zorgt ervoor dat Max afstand van hem neemt, en nu, na weken van onbeantwoorde telefoontjes en verlangen naar de enige vrouw die hij niet kan krijgen, keert Treat terug naar zijn familieboerderij om te proberen verder te gaan met zijn leven.

Een toevallige ontmoeting brengt Treat en Max weer bij elkaar en dit resulteert in een nacht vol intense passie en openheid. Wanneer Max haar geheime, pijnlijke verleden blootgeeft, zweert Treat dat hij al het mogelijke zal doen om het hart van Max voor zich te winnen en haar te helpen haar demonen eindelijk onder ogen te komen.

Details
Series: De Bradens uit Weston, Foreign Titles
Genres: Contemporary Romance, New Adult Romance
ISBN: 9781774539538